måndag 20 februari 2012

Sean Banan: inuti Seanfrika

Kan detta bli årets komedi? Förrutom musikgeniet (ironi) Sean "Banan" Samadi ser vi Kikki Danielsson (Sean Banans idol), Dr. Alban och Johannes Brost. Sean Banan reser till Afrika för att spela in en musikvideo.

Gäsp, vilken tur att den var kort...det var inte mycket att ha...kunde man inte gjort en riktig låt? Fast postkontoret var ju ganska coolt. Johannes Brost, som valt att vara skådespelare i filmen, spelar en Svensk Ambassadör- han hade snygga kläder. Lite Kjell Bergqvist över agerandet dock. Sean Banan har en mycket hårig rumpa...som man fick se några gånger för mycket. Fula tangakallingar hade han också. Nej, usch.

Men klart man blev lite nostalgisk när man fick höra Dr. Albans gamla hits. Men han var inte så stabil.  Falukorven fick ju mycket mediatid. Kicki Danielsson kör en Falukorvsdiet, den kommer slå stort!

Nej, detta känns som ett skolprojekt, eller en amatörvideo några glada vänner filmade ihop på en utlandsresa. Vissa delar är lite störda, men barn/ungdomar kanske gillar detta- det är dom som är målgruppen. Sean Banan får Dr. Bombay att framstå som proffs inom musiken...kan inte Dr. Bombay vara med i Melodifestivalen?!

Skippa denna film!

Betyg: 1.a
Sean Banan: inuti Seanfrika 2012

Inga kommentarer: