fredag 27 maj 2011

Baksmällan del II

Crazy, Crazy, Crazy...men är det kul? För alla er Baksmällanfan så tror jag ni kommer gilla detta...den är precis som första filmen, förrutom att dem befinner sig i Thailand och Bangkok. I mina ögon är den kanske inte så rolig, men jag gapskrattar ett par tre gånger under filmen, men sen sitter jag mest och väntar på nästa skrattattack. Men dom gör sig rättvisa som uppföljare, det kunde ha varit värre.

The Wolfpack is back...Phil (Bradley Cooper), Stu (Ed Helms), Alan (Zach Galifianiakis) och Doug (Justin Bartha). Denna gång är det Stu som skall gifta sig (i första filmen var det Doug). Han skall gifta sig med sin Thailändska Jamie Chung och bröllopet äger rum i Thailand. Allt går i gugning när Phil vägrar acceptera Stus önskemål om svensexa på IHOP (International House of Pancakes- amerikanskt frukostrestaurang), och när Doug sedan ber Stu att bjuda med Alan till bröllopet så vet vi i publiken att detta kan inte vara bra!

Vi får även lära känna Teddy, Jamie's 16årige broder- som även är ett geni. Alan och Teddy får en ganska intressant och speciell relation. Mr. Chow finns också med och har en ganska stor roll, men störst roll har ändå apan.

Men är detta verkligen roligt? Ja, det är helt klart en grabbfilm med stort G, men jag skrattar ändå vid flera tillfällen. Det är en hyffsat påkostad film och Björn och Benny's "One Night in Bangkok" spelas i slutet...jag tycker jag blev underhållen för stunden, men det är ju en extremt överdriven film. Lite sugen på semester i Thailand blir jag också...

Betyg: 2

The Hangover Part II (2011)

Inga kommentarer: