fredag 25 mars 2011

Jason Statham

Sexy, Badboy- Statham...
...måste få in en yngre kille, hmm, jo, men 1972 är han född- rena ungdomen, ju! Slog igenom med buller och brak i Lock, Stock and Two Smoking Barrels (1998). År 2000 följer han upp succén med Snatch. Lite flyt har han ju- dessa två filmer är ju sjukt bra!!! Men i dessa filmer spelar Statham biroller.
2002 får han huvudrollen i the Transporter. En innehållslös actionfilm som underhåller för stunden. 2003 hoppar han tillbaka till birollerna i the Italian Job. Den filmen kryllar av superskådisar, och den är lyckad i mina ögon.
I Revolver (2005) tar han tillbaka huvudrollen och gör ett ok jobb, kan väl säga att han nästan alltid spelar samma person...men det är ju det han är bra på. (Ofta matcho, cool och stöddig/ironisk)
Crank (2006) är kanske en film som står ut lite på hans lista...jag vet inte vad jag tycker om filmen förutom att sexscenen var intressant...Både Transporter och Crank har fått uppföljare.
2010 medverkade han i the Expendables, den filmen nämner jag ett X antal ggr denna vecka. Så även om den inte är den bästa actionfilmen så har den fått med några av de största actionskådisarna som finns idag.

Inga kommentarer: