fredag 18 maj 2012

the Lucky One

En otroligt ojämn film.

Logan är marinsoldat och har varit till Irak tre vändor. På ett av uppdragen hittar han en bild på en blond vacker kvinna och i samma stund exploderar det bakom honom. På platsen där han stod innan han såg fotot stod fler soldater som nu är döda. Fotot av den vackre kvinnan räddade hans liv, ett lucky charm, kan vi kalla det. När Logan återvänder hem finns spår kvar av kriget i honom och dessutom fotot. Han bestämmer sig för att finna kvinnan på bilden...

...ja, det går ganska enkelt att hitta henne, jag vet inte riktigt hur det gick till mer än att det är en halv fyr med på fotot och tack vare internet kan han hitta rätt fyr och åka dit...hm, lite osäker på om det fungerar så. Sen händer det både bra och dåliga saker, en otroligt klyschig kärlekshistoria tycker jag. Den kloka äldre kvinnan finns med, ett stackars barn och en otrevlig ex-make...massa utdragna romans-scener som inte säger så mkt mer än att "å, se så fint väder de har och hur bra allt är...snart kommer det hända ngt lite otrevligt..."

Logan spelas av High School Musical stjärnan Zac Efron. Visst är det kul att se honom i en vuxenfilm och han fungerar ganska bra, egentligen fungerar allt skådespel ok, det är bara ett såååå apkasst manus. Jag orkar inte tänka mer på denna kassa film och kan bara säga: Strunta i den!

Betyg: 1
the Lucky One (2012)

Inga kommentarer: