fredag 8 oktober 2010

Vampire Suck/ Vampyrer suger

Japp, vampyrer suger blod och denna film suger ingenting! Den är helt apkass, och jag tror de som gjorde Hot Shotsfilmerna bör kallas in om det skall produceras fler sånna här parodier. Alla som sett Stephenie Meyer filmerna om Bella, Edward och Jacob (The Twilight Saga) vet att denna film bygger på de filmerna. De filmerna är redan ganska dåliga...eller ok, de suger! Så varför göra en parodi på det? Jag tänkte att det skulle vara med lite "Buffy", lite "True Blood", lite Underworld, lite Dracula...ja, det finns ju ganska mycket vampyr att dra in i denna parodi.

Nej, istället ringde de originalproducenterna och frågade om de kunde få använda The Twilight Sagafilmen, men klippa ut originalskådisarna och sätta in liknande skådisar som överdriver det dåliga i originalfilmerna-lite till...nej, det är klart dom inte gjorde så på riktigt, men det känns så. Effekterna är dåliga, skämten är dåliga...och scenerna är rakt av kopierade. Buffy är med en gång...tru blood står på en flaska...och Tiger Woods får vara med på en tidning. Nej, det räcker med att skratta åt originalet...ibland så är skådisarna så lika orginalskådisarna så jag vet inte vilken film jag tittar på...

Slösa inte pengar på det här, om ni inte är tonårstjej och vill dregla över Chris Riggi som spelar Jacob och är såååå mkt snyggare än Taylor Lautner...faktiskt så är de flesta snyggare i denna film än i originalet...så vi kan ju vara lite ytliga om vi ändå skall eller har sett den!

Betyg: En svag 1.a
Vampire Suck (2010) bioaktuell

Inga kommentarer: