fredag 24 juli 2009

Transformers: Revenge of the Fallen...2.a


När förra filmen kom gick jag som på nålar. Shit va kul att de gjort en ny Transformers film, tänkte jag då (2007). Och dessutom är det Michael Bay som regiserar filmen, mannen bakom "the Rock" en av de bästa actionfilmerna som gjorts- tycker jag. Men oj, filmen var inte riktigt vad jag trott. Kärlekshistorien lite mesig och humorn helt värdelös. Vist effekterna gjorde sitt och Optimus Prime är cool även här, de kunde ju ha gjort presentationen av de olika robotarna lite mer märkvärdiga. Megatron är ju en mäktig skurk, han kunde ha fått en storslagen presentation. Men, men detta var 2007. Nu är det dags för uppföljaren "Revenge of the Fallen", med Michael Bay som regissör igen.

Samma skådisar, huvudrollen Sam Witwicky spelades av Shia LaBeouf som är ganska rolig om inte alla skämt hade med sex eller kiss och bajs att göra...såååååå boring!!! Megan Fox spelar flickvännen Mikaela Banes, hon ser mer ut som en porrstjärna än en actionskådis, dessutom är hon dötrist.

Sen gör Bay en riktig tabbe, han för in en JarJar Bing...ni vet den tråkigaste och fånigaste figuren i filmens historia...i Transformers är de två JarJar och de skall snacka rapparspråk och vara roliga, men det är bara sååååå tragiskt.

Nej, det som räddar upplevelsen är Opimus, Megatron och de gamla härliga robotarna som inte får tillräkligt med utrymme...den tredje filmen är i görning och det är Michael Bay som skall regisera även den. Men jag vet inte om jag tänker lägga några pengar på den filmen. Första filmen fick en 3.a, denna en 2.a- ja, trenden är tydlig...det kan bli en 1.a...varför, varför gör dom så här?!

Inga kommentarer: