torsdag 23 augusti 2012

the Expendables 2

Barney Ross (Sylvester Stallone) är tillbaka med sitt "A-Team" och krigar på precis som de ska. Denna gång är det plutonium från kalla kriget som inte får hamna i fel händer...dessutom vävs ett vendetta in och gör det hela mer allvarligt. Ja, om det nu verkligen skall vara allvarligt, för detta är en action/komedi fylld med gamla gubbar som en gång i tiden var Hollywoods muskelberg...ja, förrutom Jason Statham och Liam Hemsworth (ja, han är lillebror till Chris Hemsworth som är Thor). Det handlar om slagsmål, bombning, förstörelse, förgörelse och krig. Det finns med andra ord inget riktigt djup i filmen, vilket det inte heller skall finnas.

Det man skall ha klart för sig när man går och ser denna film är att det är en FAN-film till Stallone 66år, Jason Statham 45år, Dolph Lundgren 55år, Jet Li 49år, Chuck Norris 72år, Jean-Calude Van Damme 52år,  Bruce Willis 57år, Arnold Schwarzenegger 65år...

Ja, de är gamla och de driver med det och de driver med sina tidigare filmer och det värsta av allt...det funkar. Jag skrattar åt dessa gubbar som vet hur man bjuder på hjärndö-action på bio. Positivt överraskad med andra ord.

Kom ihåg att detta är bara på skoj...

Betyg: 3
the Expendables (2012)

Inga kommentarer: